2016-02-25 09:25

2016-02-25 09:25

Fina insatser för djurens bästa

DJURHEMMET

Jag läser i NKP om Djurhemmet och de problem de råkat ut för.

Men jag bortser nu från dessa problem och vill framhålla det oerhörda arbete Ni gör för djuren, vardag som helg.

Tack vare er får dessa hemlösa och vanvårdade djur en andra chans. Till och med polisen tar era tjänster i anspråk. Många av oss borde skämmas när vi skaffar djur som vi sedan inte bryr oss om och i vissa fall övergett. Skaffar man ett djur ska man ta hand om det. Det är vår självklara skyldighet.

Hade vi inte er på Djurhemmet som tar hand om dessa djur finge vi en situation som råder i turistländerna vi besöker i södra Europa där hemlösa katter och hundar springer överallt. Men där är ju i alla fall klimatet mildare så djuren fryser inte ihjäl som här i Sverige, men att svälta ihjäl är ju lika illa.

Jag vill sluta med att gratulera till det nya Djurhemmet och med ett stort tack för ert hängivna arbete för djurens bästa.

Jag läser i NKP om Djurhemmet och de problem de råkat ut för.

Men jag bortser nu från dessa problem och vill framhålla det oerhörda arbete Ni gör för djuren, vardag som helg.

Tack vare er får dessa hemlösa och vanvårdade djur en andra chans. Till och med polisen tar era tjänster i anspråk. Många av oss borde skämmas när vi skaffar djur som vi sedan inte bryr oss om och i vissa fall övergett. Skaffar man ett djur ska man ta hand om det. Det är vår självklara skyldighet.

Hade vi inte er på Djurhemmet som tar hand om dessa djur finge vi en situation som råder i turistländerna vi besöker i södra Europa där hemlösa katter och hundar springer överallt. Men där är ju i alla fall klimatet mildare så djuren fryser inte ihjäl som här i Sverige, men att svälta ihjäl är ju lika illa.

Jag vill sluta med att gratulera till det nya Djurhemmet och med ett stort tack för ert hängivna arbete för djurens bästa.

  • Inga-Britta Carlsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.