2016-02-23 18:07

2016-02-23 18:07

Det behövs fartkameror

TRAFIK: Olycksdrabbad korsning

Efter olyckan vid Krokvikskorset yttrar sig polisen att det räcker med 70-skyltarna och att fartkamera är onödig.

Detta vägkors är det farligaste som finns i närområdet.

Man pratar om trafiksäkerhet men tydligen inte hos polis och vägsäkerhetverket trots att E18 är så hårt trafikerad av utländska tradare där inte några hastighetsbegränsningar gäller. När man kör E45 står hastighetskamreror som ett spjälstaket och där ofta möter polis. Hur ofta möter man en polisbil på E18? Aldrig.

HALLÅ vakna till och handla även om innebandy och sammanträde enlig GW tar mycket tid

Rune Krig

Detta vägkors är det farligaste som finns i närområdet.

Man pratar om trafiksäkerhet men tydligen inte hos polis och vägsäkerhetverket trots att E18 är så hårt trafikerad av utländska tradare där inte några hastighetsbegränsningar gäller. När man kör E45 står hastighetskamreror som ett spjälstaket och där ofta möter polis. Hur ofta möter man en polisbil på E18? Aldrig.

HALLÅ vakna till och handla även om innebandy och sammanträde enlig GW tar mycket tid

Rune Krig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.