2016-01-04 06:00

2016-01-04 06:00

Kör på tomgång

En minut. Trots ett antal utskick från bostadsrättsföreningen om tomgångskörning blir det ingen bättring. Några stycken på gatan skiter i regeln en minut, bilar står på tomgång under fönster i upp till 15 minuter och alltid över minuten.

Farbror Ove

En minut. Trots ett antal utskick från bostadsrättsföreningen om tomgångskörning blir det ingen bättring. Några stycken på gatan skiter i regeln en minut, bilar står på tomgång under fönster i upp till 15 minuter och alltid över minuten.

Farbror Ove

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.