2015-12-18 11:49

2015-12-18 11:49

Toalett på biblioteket

SKÖTBORD

I stället för att sätta upp dyra toaletter och skötbord kan det räcka med en hänvisningsskylt till biblioteket. Då får barnen både frisk luft och kanske en nylånad sagobok med sig hem. Om alla goda viljor vill, så skulle vi få lite fler läsare. Det vore väl toppen?

Farmor

I stället för att sätta upp dyra toaletter och skötbord kan det räcka med en hänvisningsskylt till biblioteket. Då får barnen både frisk luft och kanske en nylånad sagobok med sig hem. Om alla goda viljor vill, så skulle vi få lite fler läsare. Det vore väl toppen?

Farmor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.