2015-12-18 11:49

2015-12-18 11:49

Sandlådenivå på politiken

KOMMUNFULLMÄKTIGE

Brukar följa via KLTV kommunfullmäktiges möten, har gjort det flera år. MEN om jag jämför då och nu så blir jag ganska häpen i vissa situationer. I bland tjafsar man fram och tillbaka och tillbaka och fram och fram och tillbaka, utan att det händer ett dugg.

Upp och ner i talarstolen ner och upp i talarstolen. Det är ju som värsta TV-Såpan. Det kanske är nå´tt att satsa på? En ny TV-Såpa ” Big Kommunfullmäktige”

När det är som värst, då blir man full i skratt och tänker de här ”politikerna” är valda av oss kommuninnevånare. I vissa situationer när en del beslut ska tas, så är det så ”lågt”= sandlådenivå så en skäms.

Nu som tur är gäller inte det alla, det finns politiker som sköter sina uppdrag på ett bra sätt och kan möta varandra i talarstolen på ett proffsigt sätt. Jag är nog säker på att ni vet själva vilka ni är.

Man kan även se i ”ordet fritt” i denna tidning hur det tjafsas mellan en del andra. Hur skulle det vara om ni i stället gjorde era uppdrag och beslut på ett proffsigare sätt.

Att bemöta varandra trots er politiska bakgrund och värderingar med respekt i ALLA beslut och utan att ”snacka” med varandra genom ordet fritt.

Lasse J

Brukar följa via KLTV kommunfullmäktiges möten, har gjort det flera år. MEN om jag jämför då och nu så blir jag ganska häpen i vissa situationer. I bland tjafsar man fram och tillbaka och tillbaka och fram och fram och tillbaka, utan att det händer ett dugg.

Upp och ner i talarstolen ner och upp i talarstolen. Det är ju som värsta TV-Såpan. Det kanske är nå´tt att satsa på? En ny TV-Såpa ” Big Kommunfullmäktige”

När det är som värst, då blir man full i skratt och tänker de här ”politikerna” är valda av oss kommuninnevånare. I vissa situationer när en del beslut ska tas, så är det så ”lågt”= sandlådenivå så en skäms.

Nu som tur är gäller inte det alla, det finns politiker som sköter sina uppdrag på ett bra sätt och kan möta varandra i talarstolen på ett proffsigt sätt. Jag är nog säker på att ni vet själva vilka ni är.

Man kan även se i ”ordet fritt” i denna tidning hur det tjafsas mellan en del andra. Hur skulle det vara om ni i stället gjorde era uppdrag och beslut på ett proffsigare sätt.

Att bemöta varandra trots er politiska bakgrund och värderingar med respekt i ALLA beslut och utan att ”snacka” med varandra genom ordet fritt.

Lasse J

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.