2015-12-17 16:39

2015-12-17 16:39

Arga tanten har inte förstått

SVAR PÅ TAL LIBERALERNA (L) KRISTINEHAMN

Inte förstått. Hm, ”Arga Tanten” har vaknat upp och tagit del, men tydligen inte förstått. Med en unges envishet mal hon vidare med samma frågeställningar, tyckanden och nya onyanserade påståenden. Däremot har hon en poäng i (man vet ju anställningsförhållanden innan), att beslut borde gälla och det var just det, som det hela handlade om.

Föreslår hen att läsa ”Arvodesbestämmelser för Kristinehamns kommun, antagen KF den 2014-09-25 enligt paragraf 94, gällande fr.o.m 2015-01-01 till 2018-12-31”.

Nuvarande mandatperiod började den 1 januari 2015, om nu detta skulle vara bortglömt. Pengar och portmonnäer får stå för ”Arga Tanten” men med nämnda, ”adekvat kompensation” handlar det mer om intressanta och berikande göranden och uppdrag samt respons för det man bidrar till.

Unga vill med all rätt, känna tillfredsställelse med den disponerade tiden. Jag vill bara nämna det, så att inga missförstånd uppstår. Angående kontot ”oförutsedda händelser” äger jag inte denna fråga och, helt riktigt, kan därför inte uttala mig.

Jag finner inte heller någon mening med att fortsätta denna debatt, med en skribent, som gömmer sig under pseudonym, ”Arga Tanten”, och på så sätt slipper ta sitt personliga ansvar, så detta får bli min slutreplik.

Jag hoppas läsarna ursäktar och tack för all respons.

Esko Stake

Inte förstått. Hm, ”Arga Tanten” har vaknat upp och tagit del, men tydligen inte förstått. Med en unges envishet mal hon vidare med samma frågeställningar, tyckanden och nya onyanserade påståenden. Däremot har hon en poäng i (man vet ju anställningsförhållanden innan), att beslut borde gälla och det var just det, som det hela handlade om.

Föreslår hen att läsa ”Arvodesbestämmelser för Kristinehamns kommun, antagen KF den 2014-09-25 enligt paragraf 94, gällande fr.o.m 2015-01-01 till 2018-12-31”.

Nuvarande mandatperiod började den 1 januari 2015, om nu detta skulle vara bortglömt. Pengar och portmonnäer får stå för ”Arga Tanten” men med nämnda, ”adekvat kompensation” handlar det mer om intressanta och berikande göranden och uppdrag samt respons för det man bidrar till.

Unga vill med all rätt, känna tillfredsställelse med den disponerade tiden. Jag vill bara nämna det, så att inga missförstånd uppstår. Angående kontot ”oförutsedda händelser” äger jag inte denna fråga och, helt riktigt, kan därför inte uttala mig.

Jag finner inte heller någon mening med att fortsätta denna debatt, med en skribent, som gömmer sig under pseudonym, ”Arga Tanten”, och på så sätt slipper ta sitt personliga ansvar, så detta får bli min slutreplik.

Jag hoppas läsarna ursäktar och tack för all respons.

Esko Stake

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.