2015-11-24 09:37

2015-11-24 09:37

Dåligt för funktionshindrade

SANNABADET

Det är mycket DÅLIGT av nya Sannabadet som inte kan erbjuda funktionsnedsatt person att bada, på grund av att det saknas en enkel utrustning som inte är en stor kostnad i det stora hela. Så nytt och på kostat i andra saker. Den utrustningen som saknas kan flera använda som sitter i samma sits.

Assistent

Det är mycket DÅLIGT av nya Sannabadet som inte kan erbjuda funktionsnedsatt person att bada, på grund av att det saknas en enkel utrustning som inte är en stor kostnad i det stora hela. Så nytt och på kostat i andra saker. Den utrustningen som saknas kan flera använda som sitter i samma sits.

Assistent

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.