2015-11-17 11:34

2015-11-17 11:34

Fler som du

VACKERT

Att du gav den lilla, helt främmande pojken en jacka i fredags när regnet öste ner är bara en av många kärleksfulla handlingar som du gjort och fortfarande gör. Jorden skulle vara en finare plats om det fanns fler som du. All styrka och kärlek till dig min fina vän.

Sofia ”Fia” i bjb

Att du gav den lilla, helt främmande pojken en jacka i fredags när regnet öste ner är bara en av många kärleksfulla handlingar som du gjort och fortfarande gör. Jorden skulle vara en finare plats om det fanns fler som du. All styrka och kärlek till dig min fina vän.

Sofia ”Fia” i bjb

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.