2015-11-04 11:44

2015-11-04 11:44

Alla mord inte rasism

VÅLDSDÅD

debatt. Jag var idag på Ikea i Karlstad i jakt efter en fin väggklocka. Att gå på Ikea för osökt tankarna till Västerås och den hemska, brutala, vidriga och av politiker och politiska tjänstemän avskydda mordet på två människor av en asylsökande, kristen eritrean. Ett dåd som väckte oerhörd massmedial uppmärksamhet och en våg av ilska sköljde över Sverige.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto