2015-10-21 14:30

2015-10-21 14:30

Har ni en plan B?

BROÄNGEN: Fråga till socialnämnden

debatt. Fråga till de styrande i socialnämnden: Hur ska kommunen ersätta de 18 vårdplatser som nu försvinner på Broängens äldreboende? Med de ekonomiska ramar ni satt så misstänker jag att det inte finns några mer intressenter kvar i denna upphandling? Vad gör kommunen om hela upphandlingen av dessa 18 platser går i stöpet? Har ni en plan B?

Det är sorgligt att se hur ni den styrande majoriteten tar bort alternativ att välja hemtjänst och att ni dessutom utformar upphandlingen på sådant sätt att Stiftelsen Broängen helt enkelt ger upp att driva äldrevård i Kristinehamn. Ett alternativ som kommunen så väl behöver.

Snälla, svälj prestigen och börja om! Tänk på vad som är bäst för oss kommuninnevånare. Broängen är en stiftelse utan privata vinstintressen som vill driva äldrevård. Snälla ta vara på denna möjlighet istället för att hela tiden slå undan benen för Broängen. Ni lurar er själva om ni tror att ni kan spara någon skattekrona genom att motarbeta en engagerad äldrevårdsaktör som Stiftelsen Broängen. Ett alternativ till äldrevård som Kristinehamn så innerligt väl behöver.

Besviken och orolig anhörig

Det är sorgligt att se hur ni den styrande majoriteten tar bort alternativ att välja hemtjänst och att ni dessutom utformar upphandlingen på sådant sätt att Stiftelsen Broängen helt enkelt ger upp att driva äldrevård i Kristinehamn. Ett alternativ som kommunen så väl behöver.

Snälla, svälj prestigen och börja om! Tänk på vad som är bäst för oss kommuninnevånare. Broängen är en stiftelse utan privata vinstintressen som vill driva äldrevård. Snälla ta vara på denna möjlighet istället för att hela tiden slå undan benen för Broängen. Ni lurar er själva om ni tror att ni kan spara någon skattekrona genom att motarbeta en engagerad äldrevårdsaktör som Stiftelsen Broängen. Ett alternativ till äldrevård som Kristinehamn så innerligt väl behöver.

Besviken och orolig anhörig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.