2015-10-08 10:38

2015-10-08 10:38

Kära vandaler

KLOTTER The next generation

Innan du klottrar eller har sönder något här, LÄS. Att vara busig ger en adrenalinkick, we get it MEN

Om du nu gör det du tänkt göra var medveten om det du startar...

Vi går fram ett par år...

Allt du nu ser är betong, nej du är inte i fängelset, du är exakt på samma plats som nu, den enda skillnaden är att allt är gjort av betong, kanske finns det inga träd kvar heller, troligtvis är de galler för alla fönster. Vet du varför? Jo för kommunen orkar inte bry sig mer, de väljer att bygga allt i betong, det är hållbart och billigt, då de vet att det snart kommer klottras ner och förstöras.

Är det här verkligen ett samhälle du vill leva i? När kommunen slutat bry sig, kommer polisen också göra det, de orkar inte åka ut flera gånger om dagen för att jaga klottrare, det behövs till viktigare saker, och när inte polisen bryr sig vad händer då? Jo, ett sådant samhälle är paradiset för kriminella, folk kommer inte våga gå ut påkvällen eller kanske ens dagen. Folk kommer leva i rädsla. Är de verkligen vaddu vill att dina föräldrar och framtida barn ska få leva i? Tänk till. Gör något bättre av dennakväll/natt.

Och komihåg, alla kan lyckas!

Om du nu gör det du tänkt göra var medveten om det du startar...

Vi går fram ett par år...

Allt du nu ser är betong, nej du är inte i fängelset, du är exakt på samma plats som nu, den enda skillnaden är att allt är gjort av betong, kanske finns det inga träd kvar heller, troligtvis är de galler för alla fönster. Vet du varför? Jo för kommunen orkar inte bry sig mer, de väljer att bygga allt i betong, det är hållbart och billigt, då de vet att det snart kommer klottras ner och förstöras.

Är det här verkligen ett samhälle du vill leva i? När kommunen slutat bry sig, kommer polisen också göra det, de orkar inte åka ut flera gånger om dagen för att jaga klottrare, det behövs till viktigare saker, och när inte polisen bryr sig vad händer då? Jo, ett sådant samhälle är paradiset för kriminella, folk kommer inte våga gå ut påkvällen eller kanske ens dagen. Folk kommer leva i rädsla. Är de verkligen vaddu vill att dina föräldrar och framtida barn ska få leva i? Tänk till. Gör något bättre av dennakväll/natt.

Och komihåg, alla kan lyckas!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.