2015-09-30 15:38

2015-09-30 15:38

Hjälp människor i nöd

FLYKTINGAR: Pensionärer, utslagna och fattiga studenter

Vänstern. Det är sorgligt att ständigt höra och läsa om Vänsterpartiets (Kommunisternas) påståenden, repliker och insändare i dagens debatter om flyktingar och hemlösa.

Värst av alla var väl ändå Jonas Sjöstedts argumentation i TV 4 på torsdagsmorgonen, att inte hålla sig till frågorna utan att direkt gå till angrepp mot Jimmie Åkesson visar ju bara på ren stridslystnad. Kommunister tycks alls inte förstå att asylsökande är, har varit och kommer att bli ett ännu värre problem för kommuner/samhället och landet. Nu är det cirka 1 000 personer om dagen som söker asyl och då säger V ”Vi i vänsterpartiet tycker att alla människor som kommer till Kristinehamn alltid skall mötas med värdighet och respekt.”

Tycka är ju en sak nu när det ”bara” är 1 000 asylsökande/dag, tycker ni likadant när det är 50 000? Världens länder är och kommer endast att bli överens om att de inte är överens om något, speciellt inte om flyktingpolitik och asylsökande.

När nu EU sätter Dublinförordningen ur spel och bara tycker på sina möten så blir det kaos, det är redan katastrof beträffande världskriget mot IS och den globala miljöförstöringen. När sen Kina går under och drar med sig halva Asien på grund av att områden blir förstörda av miljögifter då kan vi snacka om folkvandringar och asylsökande.

Då får vi önska V lycka till och jag hoppas att ni kan fixa fram så många mjukisdjur, mat, tak över huvud, arbete och att alla får sin beskärda del av social rättvisa. Pensionärer, utslagna och fattiga studenter borde väl komma först i ledet när V säger ”I det Sverige som vi är med och bygger tar vi hand om varandra. För oss är det en självklarhet att hjälpa människor i nöd!”

ARG

Värst av alla var väl ändå Jonas Sjöstedts argumentation i TV 4 på torsdagsmorgonen, att inte hålla sig till frågorna utan att direkt gå till angrepp mot Jimmie Åkesson visar ju bara på ren stridslystnad. Kommunister tycks alls inte förstå att asylsökande är, har varit och kommer att bli ett ännu värre problem för kommuner/samhället och landet. Nu är det cirka 1 000 personer om dagen som söker asyl och då säger V ”Vi i vänsterpartiet tycker att alla människor som kommer till Kristinehamn alltid skall mötas med värdighet och respekt.”

Tycka är ju en sak nu när det ”bara” är 1 000 asylsökande/dag, tycker ni likadant när det är 50 000? Världens länder är och kommer endast att bli överens om att de inte är överens om något, speciellt inte om flyktingpolitik och asylsökande.

När nu EU sätter Dublinförordningen ur spel och bara tycker på sina möten så blir det kaos, det är redan katastrof beträffande världskriget mot IS och den globala miljöförstöringen. När sen Kina går under och drar med sig halva Asien på grund av att områden blir förstörda av miljögifter då kan vi snacka om folkvandringar och asylsökande.

Då får vi önska V lycka till och jag hoppas att ni kan fixa fram så många mjukisdjur, mat, tak över huvud, arbete och att alla får sin beskärda del av social rättvisa. Pensionärer, utslagna och fattiga studenter borde väl komma först i ledet när V säger ”I det Sverige som vi är med och bygger tar vi hand om varandra. För oss är det en självklarhet att hjälpa människor i nöd!”

ARG

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.