2015-09-16 11:45

2015-09-16 11:45

Var söker man jobb?

NÄVA F.D. ARBETSFÖRMEDLARE OCH PERSONALREKRYTERARE: Rekrytering

Hur söker man jobb hos Näva, Närvårdsplatser i Kristinehamn?

I replik på insändarsidan NKP 4 september står det ”Rekryteringsarbetet har startat”. Jag har följt och givetvis stöttat Nävagruppens, Centerpartiets och landstingsrådet Jane Larssons arbete med att fylla gamla Sjukhuset i Kristinehamn med sjukvårdsresurser,

Naturligtvis tänker jag och pratar mycket om den beslutade sjukhusverksamheten/ närvårdsplatser som en möjlighet till arbete och återflyttning för de unga som studerar till läkare och sjuksköterskor och till psykolog och kuratorer på annat håll. Flera är på väg att avsluta sina utbildningar, påbyggnadsutbildningar, under höst 2015 och vår 2016.

Har de en plats i Nävas organisation? Hinner andra före? Hur många finns intresseanmälda? Finns erfarna sökande i intressebank?

Jag skulle vilja kunna tala om hur man digitalt anmäler sitt intresse och var? Vilka arbetsuppgifter som blir aktuella. Känner att det är hög tid att kunna presentera dessa.

Ser ännu inga annonser. Följer Jobba hos oss, LIV i Värmland och Offentliga jobb men hur hittar jobbet ”mig” som kan bli intresserad? Gäller både nya och erfarna intressenter.

Anställningsprocedurerna tar lång tid och man måste ha många ansökningar på gång. Det gäller ju även bostadsfrågor . Jobb till medföljande och skolor för barn. Det vore trist om vi missar någon som vill hit för snabbare erbjudande från annat håll. För den som vill byta jobb måste även uppsägningstider kalkyleras.

Marianne C Cordes

I replik på insändarsidan NKP 4 september står det ”Rekryteringsarbetet har startat”. Jag har följt och givetvis stöttat Nävagruppens, Centerpartiets och landstingsrådet Jane Larssons arbete med att fylla gamla Sjukhuset i Kristinehamn med sjukvårdsresurser,

Naturligtvis tänker jag och pratar mycket om den beslutade sjukhusverksamheten/ närvårdsplatser som en möjlighet till arbete och återflyttning för de unga som studerar till läkare och sjuksköterskor och till psykolog och kuratorer på annat håll. Flera är på väg att avsluta sina utbildningar, påbyggnadsutbildningar, under höst 2015 och vår 2016.

Har de en plats i Nävas organisation? Hinner andra före? Hur många finns intresseanmälda? Finns erfarna sökande i intressebank?

Jag skulle vilja kunna tala om hur man digitalt anmäler sitt intresse och var? Vilka arbetsuppgifter som blir aktuella. Känner att det är hög tid att kunna presentera dessa.

Ser ännu inga annonser. Följer Jobba hos oss, LIV i Värmland och Offentliga jobb men hur hittar jobbet ”mig” som kan bli intresserad? Gäller både nya och erfarna intressenter.

Anställningsprocedurerna tar lång tid och man måste ha många ansökningar på gång. Det gäller ju även bostadsfrågor . Jobb till medföljande och skolor för barn. Det vore trist om vi missar någon som vill hit för snabbare erbjudande från annat håll. För den som vill byta jobb måste även uppsägningstider kalkyleras.

Marianne C Cordes

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.