2015-09-16 06:00

2015-09-16 06:00

Tack Stellan Jansson

VÄNSTERFÖRSLAG MEN BÖRJAR BLI RASIST, KONSTIGT?

Tack för din insändare angående vänsterförslag. Personligen är inte jag heller rasist, men däremot realist. Hur kan vänsterpartiet uppmuntra ett hyckleri, som drabbat Sverige explosionsartat sista året?

Satsa pengar på de sjuka i Sverige, skolor och äldreomsorg. När ska Sverige sluta leka GUD, och inse att vi inte har resurser att hjälpa hela världen, när vi inte ens har råd att hjälpa oss själva, som blivit födda i detta land?

Enda sättet att få stopp på denna s.k .välgörenhet, som jag påstår handlar om att sponsra kriminell verksamhet. Det är om SD tar över, de må vara rasister, men till största delen realister, det som saknas hos andra partier. Och folk, som för syn skull och för att stävja sitt samvete, fyller muggarna som tiggarna sitter med.

Stoppa hyckleriet och vakna upp innan vi får ge upp vårt land till ” stackare”

Även jag realist

Satsa pengar på de sjuka i Sverige, skolor och äldreomsorg. När ska Sverige sluta leka GUD, och inse att vi inte har resurser att hjälpa hela världen, när vi inte ens har råd att hjälpa oss själva, som blivit födda i detta land?

Enda sättet att få stopp på denna s.k .välgörenhet, som jag påstår handlar om att sponsra kriminell verksamhet. Det är om SD tar över, de må vara rasister, men till största delen realister, det som saknas hos andra partier. Och folk, som för syn skull och för att stävja sitt samvete, fyller muggarna som tiggarna sitter med.

Stoppa hyckleriet och vakna upp innan vi får ge upp vårt land till ” stackare”

Även jag realist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.