2015-08-19 06:00

2015-08-19 06:00

Fram med hela kostnaden

BROÄNGEN

Lars Nilsson. I en tidigare insändare hänvisade du till ”förvaltningen” för att jag skulle få den siffran jag efterlyser. Nu har jag varit i kontakt med socialförvaltningen och fått en siffra som var enkel att ta fram.

Nämligen för vård och omsorg. 1.562:- per plats och dygn för Broängen och 1.448:- per plats och dygn i ett kommunalt boende av liknande storlek. Alltså en skillnad på 114:- per plats och dygn. 114:- per plats och dygn har du nämnt för länge sedan. Resten då!! Alla kringkostnader som Broängen har och som de kommunala boendena får central hjälp med? Eller ska inte de räknas?

Personen som jag talade med på socialförvaltningen var mycket tillmötesgående och skulle ta fram resterande siffror. Nu tycker jag att det är du som ska ta fram den kostnaden. Personalen på ”förvaltningen” har nog annat att göra utan att leta reda på alla siffror som du har utelämnat!

När du har tagit fram HELA kostnaden för ett kommunalt boende var snäll och redovisa, pedagogiskt för mig som har svårt att fatta, och alla andra vad den innehåller.

Sedan kommer du att slippa mitt tjat. Det lovar jag!

Lisbeth Lönnberg

Nämligen för vård och omsorg. 1.562:- per plats och dygn för Broängen och 1.448:- per plats och dygn i ett kommunalt boende av liknande storlek. Alltså en skillnad på 114:- per plats och dygn. 114:- per plats och dygn har du nämnt för länge sedan. Resten då!! Alla kringkostnader som Broängen har och som de kommunala boendena får central hjälp med? Eller ska inte de räknas?

Personen som jag talade med på socialförvaltningen var mycket tillmötesgående och skulle ta fram resterande siffror. Nu tycker jag att det är du som ska ta fram den kostnaden. Personalen på ”förvaltningen” har nog annat att göra utan att leta reda på alla siffror som du har utelämnat!

När du har tagit fram HELA kostnaden för ett kommunalt boende var snäll och redovisa, pedagogiskt för mig som har svårt att fatta, och alla andra vad den innehåller.

Sedan kommer du att slippa mitt tjat. Det lovar jag!

Lisbeth Lönnberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.