2015-08-17 06:00

2015-08-18 10:55

Skjut måsarna

FÅTT NOG

Till Kristinehamns kommun! Dags att vakna upp.

Vi är flera husägare på Södermalm som har fått nog av alla fiskmåsar och övrigt fågelliv. Vad gör kommunen åt dessa bekymmer? De skitar ner överallt och för ett väldans oväsen, de är dessutom aggressiva när de har ungar och det går knappt att vistas ute vissa tidpunkter! Nu vill vi att kommunen agerar genom att skjuta av!

Husägare på Malmen

Vi är flera husägare på Södermalm som har fått nog av alla fiskmåsar och övrigt fågelliv. Vad gör kommunen åt dessa bekymmer? De skitar ner överallt och för ett väldans oväsen, de är dessutom aggressiva när de har ungar och det går knappt att vistas ute vissa tidpunkter! Nu vill vi att kommunen agerar genom att skjuta av!

Husägare på Malmen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.