2015-08-05 06:00

2015-08-05 06:00

Höga häckar

SÖDERLED

I juni skrev jag att det är höga häckar utmed Söderled och att de som är undantagna har i dag häckarna kvar på ca två meter höga och en meter ut i gatan. Det är svårt att up fatta att det kommer en bil från höger för det är högerregel som gäller. Det är många barn som kommer från lekparken och ska över till Gång o cykelbanan. en häck ska vara 80 cm hög från gatan och häcken ska man ha innan för tomtgräns och inte ca en meter ut i gatan.

I juni skrev jag att det är höga häckar utmed Söderled och att de som är undantagna har i dag häckarna kvar på ca två meter höga och en meter ut i gatan. Det är svårt att up fatta att det kommer en bil från höger för det är högerregel som gäller. Det är många barn som kommer från lekparken och ska över till Gång o cykelbanan. en häck ska vara 80 cm hög från gatan och häcken ska man ha innan för tomtgräns och inte ca en meter ut i gatan.

  • Rätt höjt o bredd

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.