2015-08-05 06:00

2015-08-05 06:00

Ena dumheten efter den andra

KONSTIGHETER

Nu har Kristinehamns kommun förlorat en konstnärs verk en person som gett oss Picasso statyn och blev lurad av Kommunen. Nu får Mariestad Bengt Olsons konstverk istället där merparten läggs i en stiftelse.

Man undrar vad Kristinehamns kommun håller på med när man inte betalar en av Sveriges största konstnärer ersättning för skulpturen som inte blir av eller?

Sedan Teknik och Innovationscenter som skall byggas i Björktrasten och man skall höja Staketgatan och Planområdet innefattas av fastigheterna Björktrasten 1 och 2, samt del av Jakobsberg 1:2 och Bro 1:1, ett centralt beläget område omslutet av Varnan i väst, järnvägen i norr, Prästgatan i öst och Norra Staketgatan i söder, där idag Jakobsbergsskolan har sin verksamhet. Vad händer i framtiden om Varnan rasar?

När sker nästa dumhet i Kristinehamn?

Nu har man hört ryktesvägen att servicehuset på Västerlånggatan skall bort, finns det någon sanning i detta?

Nu har Kristinehamns kommun förlorat en konstnärs verk en person som gett oss Picasso statyn och blev lurad av Kommunen. Nu får Mariestad Bengt Olsons konstverk istället där merparten läggs i en stiftelse.

Man undrar vad Kristinehamns kommun håller på med när man inte betalar en av Sveriges största konstnärer ersättning för skulpturen som inte blir av eller?

Sedan Teknik och Innovationscenter som skall byggas i Björktrasten och man skall höja Staketgatan och Planområdet innefattas av fastigheterna Björktrasten 1 och 2, samt del av Jakobsberg 1:2 och Bro 1:1, ett centralt beläget område omslutet av Varnan i väst, järnvägen i norr, Prästgatan i öst och Norra Staketgatan i söder, där idag Jakobsbergsskolan har sin verksamhet. Vad händer i framtiden om Varnan rasar?

När sker nästa dumhet i Kristinehamn?

Nu har man hört ryktesvägen att servicehuset på Västerlånggatan skall bort, finns det någon sanning i detta?

  • Lusaskens väl

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.