2015-06-21 06:00

2015-06-21 06:00

Skillnad på folk

CRUISING

Jag körde studenter till balen på Statt. Jag blev mäkta förvånad över att jag inte blev stoppad mitt på Kungsgatan i en flygande besiktning, utandningsprov m.m. som jag blev när jag körde kortegen på cruisingen. Men när jag tänker efter så blev inte mc-kortegen kontrollerad och bötfällda upp över öronen. Det är väl skillnad på folk och folk, ljuddämpare och ljuddämpare...

Lincoln 57an

Jag körde studenter till balen på Statt. Jag blev mäkta förvånad över att jag inte blev stoppad mitt på Kungsgatan i en flygande besiktning, utandningsprov m.m. som jag blev när jag körde kortegen på cruisingen. Men när jag tänker efter så blev inte mc-kortegen kontrollerad och bötfällda upp över öronen. Det är väl skillnad på folk och folk, ljuddämpare och ljuddämpare...

Lincoln 57an

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.