2015-06-17 06:00

2015-06-17 14:45

Svar direkt

Ingela Johansson

Vi tycker det är jättekul att fler och fler hittar till oss på Sannabadet.
Både långväga gäst som ingrodd Kristinehamnare J. Vi har bland annat en stor barnverksamhet som idag ligger på runt 200 barn. Alla, oavsett vem är givetvis lika viktig för oss. Vi har haft kontakt där jag svarat och även återkommit med svar även om det dröjt. Som ni skriver så har jag av olika anledningar haft en hög arbetsbelastning. Det är absolut ingen ursäkt, däremot en förklaring. Jag befinner mig dessutom rätt ofta i bassängen tillsammans med alla goa barn. Ni får jätte gärna höra av er till mig igen på ingela.johansson@kunskapsporten.nu

Både långväga gäst som ingrodd Kristinehamnare J. Vi har bland annat en stor barnverksamhet som idag ligger på runt 200 barn. Alla, oavsett vem är givetvis lika viktig för oss. Vi har haft kontakt där jag svarat och även återkommit med svar även om det dröjt. Som ni skriver så har jag av olika anledningar haft en hög arbetsbelastning. Det är absolut ingen ursäkt, däremot en förklaring. Jag befinner mig dessutom rätt ofta i bassängen tillsammans med alla goa barn. Ni får jätte gärna höra av er till mig igen på ingela.johansson@kunskapsporten.nu

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.