2015-05-29 06:00

2015-06-03 14:49

Gör bort sig rejält

KOMMUNEN: Fy skäms

Allas rätt. De är också människor, Vi har alla rätt att finnas, Vi städar inte bort folk, Småsintheten är stor, Vi kan inte blunda, Sluta behandla folk som smuts, allt rubriker från insändarsidan i NKP där man upplyser mig om att ALLA är lika mycket värda.

Och där gör Vänsterpartiet, Socialdemokraterna och Kristinehamn för mångfald bort sig rejält.

Det att ALLA är lika mycket värda och ALLA har rätt att finnas, LÖGN. Det finns en kategori som inte har rätt att finnas i Krhmn och det är A-laget. Och för er som tror att A-laget är nån sportklubb, nej = alkoholisterna, fyllegubbarna eller vad man brukar kalla dem. Det började med att bänken som fanns i Södermalmsparken försvann för något par år sen. Att de äldre brukade stanna där och vila på sin promenad Malmen-Centrum och tillbaka var inte viktigt. Näpp, A-laget hade en bänk att sitta på.

Jag var ute på en promenad på pingstaftonen när raggarkortegen skulle passera Södertull. 3 bänkar av 4 bortplockade och det nyligen. Så nu ska A-laget inte få sitta där (ingen annan heller).

Fortsätter man jaga A-laget från bänk till bänk så kommer vi snart inte att ha några bänkar kvar i stan förutom på den otrivsamma gågatan. VI STÄDAR INTE BORT FOLK. Vad är det då kommunen håller på med?

Och ni i kommunen är tydligen inte ens uppdaterade, alkoholism är en sjukdom och den botas inte med att man jagar bort alkoholisterna från centrum. Man kan uppleva obehag när det gäller A-laget, många upplever obehag när de ser dessa tiggare (och det beror inte på dåligt samvete!) som sitter utanför butikerna dag efter dag men dem är det ju så synd om. men hur var det nu ni som bestämmer i kommunen, ÄR verkligen alla i vår kommun lika mycket värda? Har alla existensberättigande?

Vi behandlar inte några som smuts? Att plocka bort bänkarna visar tydligt att ni inte lever som ni lär inom (S) och (V). Kristinehamn för mångfald värnar bara vissa grupper... Mångfalden inkluderar bara det som för tillfället är politiskt korrekt. Det är djupt tragiskt att se folkvalda och mångfaldsivrare diskriminera vissa utsatta grupper i samhället. Städar vi undan A-lagarna genom att ta bort bänkarna så finns de inte?

Arga Tanten

Och där gör Vänsterpartiet, Socialdemokraterna och Kristinehamn för mångfald bort sig rejält.

Det att ALLA är lika mycket värda och ALLA har rätt att finnas, LÖGN. Det finns en kategori som inte har rätt att finnas i Krhmn och det är A-laget. Och för er som tror att A-laget är nån sportklubb, nej = alkoholisterna, fyllegubbarna eller vad man brukar kalla dem. Det började med att bänken som fanns i Södermalmsparken försvann för något par år sen. Att de äldre brukade stanna där och vila på sin promenad Malmen-Centrum och tillbaka var inte viktigt. Näpp, A-laget hade en bänk att sitta på.

Jag var ute på en promenad på pingstaftonen när raggarkortegen skulle passera Södertull. 3 bänkar av 4 bortplockade och det nyligen. Så nu ska A-laget inte få sitta där (ingen annan heller).

Fortsätter man jaga A-laget från bänk till bänk så kommer vi snart inte att ha några bänkar kvar i stan förutom på den otrivsamma gågatan. VI STÄDAR INTE BORT FOLK. Vad är det då kommunen håller på med?

Och ni i kommunen är tydligen inte ens uppdaterade, alkoholism är en sjukdom och den botas inte med att man jagar bort alkoholisterna från centrum. Man kan uppleva obehag när det gäller A-laget, många upplever obehag när de ser dessa tiggare (och det beror inte på dåligt samvete!) som sitter utanför butikerna dag efter dag men dem är det ju så synd om. men hur var det nu ni som bestämmer i kommunen, ÄR verkligen alla i vår kommun lika mycket värda? Har alla existensberättigande?

Vi behandlar inte några som smuts? Att plocka bort bänkarna visar tydligt att ni inte lever som ni lär inom (S) och (V). Kristinehamn för mångfald värnar bara vissa grupper... Mångfalden inkluderar bara det som för tillfället är politiskt korrekt. Det är djupt tragiskt att se folkvalda och mångfaldsivrare diskriminera vissa utsatta grupper i samhället. Städar vi undan A-lagarna genom att ta bort bänkarna så finns de inte?

Arga Tanten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.