2015-04-09 11:37

2015-04-09 11:37

Skärpning nedskräpare

SKÄMS

I lördags morse träffades en massa unga killar (och tjejer) för att åka i samlad tropp till Elmia på Lidlparkeringen och mittemot inga problem med det) En hel del öl och annat konsumerades (inga problem med det heller) Men hörrni; ni lämnade en totalt nedskräpad parkering efter er, SKÄRPNING !! Nog orkar ni väl ta tomma burkar med er? Tomburkar och även flaskor överallt, som bilentusiast skäms man.


Sura gubben

I lördags morse träffades en massa unga killar (och tjejer) för att åka i samlad tropp till Elmia på Lidlparkeringen och mittemot inga problem med det) En hel del öl och annat konsumerades (inga problem med det heller) Men hörrni; ni lämnade en totalt nedskräpad parkering efter er, SKÄRPNING !! Nog orkar ni väl ta tomma burkar med er? Tomburkar och även flaskor överallt, som bilentusiast skäms man.


Sura gubben

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.