2015-03-26 15:23

2015-03-26 15:23

Kristinehamn den laglösa staden

PROBLEM

Det började så här att jag fick en ny granne som flyttade in i lägenheten intill. Genast började han skrika, föra oväsen och hans hund som alltid skäller.

Jag har ringt min hyresvärd jättemånga gånger men får inge hjälp alls. Man ligger ibland sömnlös om nätterna för man hör hans skrik. Hyresvärden vill ej ta något ansvar för sina hyresgäster och han skyller på massa annat.

Jag har verkligen ringt överallt men får ingen hjälp någon stans! Jag har ringt hyresvärden, kommunen och länsstyrelsen.

Jag berättar detta för att det finns säkert ett mörkertal ute i samhället som har samma problem . Hjälp mig någon!

En besviken Kristinehamnsbo

Jag har ringt min hyresvärd jättemånga gånger men får inge hjälp alls. Man ligger ibland sömnlös om nätterna för man hör hans skrik. Hyresvärden vill ej ta något ansvar för sina hyresgäster och han skyller på massa annat.

Jag har verkligen ringt överallt men får ingen hjälp någon stans! Jag har ringt hyresvärden, kommunen och länsstyrelsen.

Jag berättar detta för att det finns säkert ett mörkertal ute i samhället som har samma problem . Hjälp mig någon!

En besviken Kristinehamnsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.