2015-02-19 10:16

2015-02-19 10:16

Tröjreklam

SVAR PÅ TAL

Hur skulle du ”Antirasist reagera, om jag visar upp mig i en tröja, där det står ”Vänsterpartiet - idioter” eftersom jag inte gillar V-partiet?

Du tycker att Petra Lindroos Jonasson (V) är tuff. Men ”tuff” betyder inte alltid att man är intelligent också, och den minsta gapar högst (när man tittar på antal röster i valet 2014) och en värre dåre hittar alltid en dåre som beundrar honom.

Asså, börja tänka, innan du uttalar dig, om du har den förmågan.


Olga H.

Hur skulle du ”Antirasist reagera, om jag visar upp mig i en tröja, där det står ”Vänsterpartiet - idioter” eftersom jag inte gillar V-partiet?

Du tycker att Petra Lindroos Jonasson (V) är tuff. Men ”tuff” betyder inte alltid att man är intelligent också, och den minsta gapar högst (när man tittar på antal röster i valet 2014) och en värre dåre hittar alltid en dåre som beundrar honom.

Asså, börja tänka, innan du uttalar dig, om du har den förmågan.


Olga H.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.