2015-01-06 06:00

2015-01-20 22:45

Kallt här också

VÄRME KRISTINEHAMNHUS 9

Jag vill haka på insändaren Ynkligt kallt, som boende i BRF Kristinehamnshus 9 tycker jag att det är ett fullständigt misslyckande sedan termostater byttes ut i våra hus

Det ärynkligt kallt här, tur vi inte har så kalla vintrar längre. Jag betalar ett bränsletillägg på 665 kronor i månaden och ska då också ha värme för de pengarna. En opartisk besiktningsfirma borde ha anlitats i stället för Riksbyggen som det är frågan om. Styrelsen som består av totalt inkompetenta människor borde ställa sina platser till förfogande till andra som är mer kompenta.

Får lappar i brevlådan där det står att man inte ska ha soffor och gardiner i fönstren är ju helt absurt. En förening med god ekonomi som håller på och äts upp av ett undermåligt värmesytem går ju bara inte. En förändring måste till!

Jag vill haka på insändaren Ynkligt kallt, som boende i BRF Kristinehamnshus 9 tycker jag att det är ett fullständigt misslyckande sedan termostater byttes ut i våra hus

Det ärynkligt kallt här, tur vi inte har så kalla vintrar längre. Jag betalar ett bränsletillägg på 665 kronor i månaden och ska då också ha värme för de pengarna. En opartisk besiktningsfirma borde ha anlitats i stället för Riksbyggen som det är frågan om. Styrelsen som består av totalt inkompetenta människor borde ställa sina platser till förfogande till andra som är mer kompenta.

Får lappar i brevlådan där det står att man inte ska ha soffor och gardiner i fönstren är ju helt absurt. En förening med god ekonomi som håller på och äts upp av ett undermåligt värmesytem går ju bara inte. En förändring måste till!

  • Förbannad boende

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.