2018-07-12 11:31

2018-07-12 11:31

Poesikväll på Ölmeklint

ÖLME: Ta med dina dikter och kom

Nu är det dags för ännu en lördagskväll på sommarhemmet Ölmeklint.

Den här gången får besökarna lyssna till dikter av bland annat Ingeborg Salonen och flera bidrar med dikter man tycker om. Du får gärna ta med dig egna eller andras dikter för uppläsning. Det blir även sånger och psalmer som ofta är tonsatta dikter.

Den här kvällen blir det go’fika, men vad får man se då. Som vanligt på Ölmeklint blir det gemenskap och prat runt borden, troligen ute på gräsplanen. Om det välbehövliga regnet kommer finns både samlingssalen och altanen att sitta på.

Den här gången får besökarna lyssna till dikter av bland annat Ingeborg Salonen och flera bidrar med dikter man tycker om. Du får gärna ta med dig egna eller andras dikter för uppläsning. Det blir även sånger och psalmer som ofta är tonsatta dikter.

Den här kvällen blir det go’fika, men vad får man se då. Som vanligt på Ölmeklint blir det gemenskap och prat runt borden, troligen ute på gräsplanen. Om det välbehövliga regnet kommer finns både samlingssalen och altanen att sitta på.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.