2017-08-03 10:02

2017-08-03 10:02

Visor sjungs av Björg och Eilert

ÖLMEKLINT

På Ölmeklint är det denna lördag medverkande från Kil. Det är Björg och Eilert Karlsson som kommer att sjunga olika visor för de som sökt sig uppför Ölmeklintsbacken. Det är som vanligt avslutning av kvällen på altanen med njutande av fika, till exempel. kaffe och glass.

På söndagen samåker Equmeniakyrkan i Väse och Ölme till sommarhemmet i Hult för Livsviktigt och dess avslutningsgudstjänst.

Nästa lördagskväll är det landshövding Kenneth Johansson som man får lyssna till på Ölmeklint.

På Ölmeklint är det denna lördag medverkande från Kil. Det är Björg och Eilert Karlsson som kommer att sjunga olika visor för de som sökt sig uppför Ölmeklintsbacken. Det är som vanligt avslutning av kvällen på altanen med njutande av fika, till exempel. kaffe och glass.

På söndagen samåker Equmeniakyrkan i Väse och Ölme till sommarhemmet i Hult för Livsviktigt och dess avslutningsgudstjänst.

Nästa lördagskväll är det landshövding Kenneth Johansson som man får lyssna till på Ölmeklint.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.