2017-08-03 09:47

2017-08-03 09:47

Sista skattjakten för i sommar

CENTRUM

Nu på lördag lägger Bojortens pirater Michaela Klumpfot och Jonathan Snenäsa till land för tredje och sista gång denna sommar och håller i skattjakten i centrum.

Piraterna kommer finnas på Kungsgatan och dela ut skattkartor, alla barn med sällskap av vuxen är välkomna att gå på skattjakt och leta efter bokstäver i Omtänksamma Kristinehamns medlemsbutiker.

När barnen sedan lämnar in sin skattkarta får de en skatt som är sponsrad av Coop Konsum. På slutet av dagen dras även en vinnare av en tur med Bojorten för en vuxen och ett barn som är en sponsring från Turistbyrån.

Nu på lördag lägger Bojortens pirater Michaela Klumpfot och Jonathan Snenäsa till land för tredje och sista gång denna sommar och håller i skattjakten i centrum.

Piraterna kommer finnas på Kungsgatan och dela ut skattkartor, alla barn med sällskap av vuxen är välkomna att gå på skattjakt och leta efter bokstäver i Omtänksamma Kristinehamns medlemsbutiker.

När barnen sedan lämnar in sin skattkarta får de en skatt som är sponsrad av Coop Konsum. På slutet av dagen dras även en vinnare av en tur med Bojorten för en vuxen och ett barn som är en sponsring från Turistbyrån.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.