2017-05-19 08:11

2017-05-19 08:11

Familjesöndag

EVENEMANG

Nu på söndag den 21 maj är det Familjesöndagen. Eventet, som anordnas av föreningen Omtänksamma Kristinehamn, hålls på Kungsgatan och Södra torget. Temat för dagen är cirkus och förutom att centrum har extraöppet så kommer det att finnas en hel del andra aktiviteter. Möjligheten finns att prova på ridning, cykla på en cykelbana med elcykel eller vanlig cykel och hoppa i en hoppborg. På plats utlovas clowner och det kommer även att delas ut glass och bananer.

Nu på söndag den 21 maj är det Familjesöndagen. Eventet, som anordnas av föreningen Omtänksamma Kristinehamn, hålls på Kungsgatan och Södra torget. Temat för dagen är cirkus och förutom att centrum har extraöppet så kommer det att finnas en hel del andra aktiviteter. Möjligheten finns att prova på ridning, cykla på en cykelbana med elcykel eller vanlig cykel och hoppa i en hoppborg. På plats utlovas clowner och det kommer även att delas ut glass och bananer.