2017-04-11 09:29

2017-04-11 09:29

Lars Peter Jansson berättar

VARNUMSTRÄFFEN

Under onsdagen gästas Varnumsträffen av Lars Peter Jansson som kommer att visa bilder och berätta om fåglar och natur i Kristinehamn. Lars Peter har varit uppsyningsman för flera naturreservat i Kristinehamn och bevakat fågellivet vid bland annat Hult under många år. Han var under många år också med om att mata havsörnar vid Vänern. Han är en mycket duktig naturfotograf och föredragshållare. Han har även studerat fåglar i Oman och Gambia och många andra håll.

Under onsdagen gästas Varnumsträffen av Lars Peter Jansson som kommer att visa bilder och berätta om fåglar och natur i Kristinehamn. Lars Peter har varit uppsyningsman för flera naturreservat i Kristinehamn och bevakat fågellivet vid bland annat Hult under många år. Han var under många år också med om att mata havsörnar vid Vänern. Han är en mycket duktig naturfotograf och föredragshållare. Han har även studerat fåglar i Oman och Gambia och många andra håll.