2016-09-25 12:04

2016-09-25 12:04

Höstens andra loppis

SECOND HAND: Höstens andra loppmarknad på KCC

På lördagen arrangerades höstens andra storloppis på Kristinehamns conference center. Kläder, inredningsartiklar och leksaker var ett axplock av vad som hittades på borden. På storloppiset kan både privatpersoner och utställare boka bord för att sälja. ”Det brukar vara väldigt välbesökt” säger Madelaine Johansson, bokningsansvarig. Under hösten arrangeras ytterligare två tillfällen och i november kommer man att ha ett jultema.

På lördagen arrangerades höstens andra storloppis på Kristinehamns conference center. Kläder, inredningsartiklar och leksaker var ett axplock av vad som hittades på borden. På storloppiset kan både privatpersoner och utställare boka bord för att sälja. ”Det brukar vara väldigt välbesökt” säger Madelaine Johansson, bokningsansvarig. Under hösten arrangeras ytterligare två tillfällen och i november kommer man att ha ett jultema.