2015-12-17 09:14

2015-12-17 09:14

Arabiskan i fokus

SPRÅKCAFÉ

På fredag kommer det arabiska språket att uppmärksammas under årets sista språkcafé i församlingshemmet.

En arabisk barnkör med 16 unga personer från den nya förberedande skolan på Stenstaliden de kommer att sjunga Julsånger på både arabiska och svenska, och det blir en utställning av barnen egna bilder, sen kommer fotograf Mats Holmstrand att visa bilder från en vistelse i Istanbul 1994 där han bland annat besökte många kyrkor.

En arabisk barnkör med 16 unga personer från den nya förberedande skolan på Stenstaliden de kommer att sjunga Julsånger på både arabiska och svenska, och det blir en utställning av barnen egna bilder, sen kommer fotograf Mats Holmstrand att visa bilder från en vistelse i Istanbul 1994 där han bland annat besökte många kyrkor.