2015-12-17 13:12

2015-12-17 13:12

16 000 kronor till behövande

KRISTINEHAMN: Jultjugans försäljning gör gott

Under torsdagen överlämnade Lions, genom Ulla Kroon, intäkterna från årets Jultjuga till Svenska kyrkan i Kristinehamn.

Pengarna, 16 000 kronor, kommer att gå till presentkort som kan användas i samtliga butiker, caféer och andra verksamheter som är anslutna till Omtänksamma Kristinehamn. Presentkorten delar kyrkan ut till sökande behövande med en utsatt ekonomi, i första hand barnfamiljer. ”Det här ger oss en fin möjlighet att hjälpa samtidigt som vi är med och stärker den lokala handeln” säger diakon Johanna Larsson.

Lions Jultjugeförsäljning ger också 2 000 kronor till Gardeniusfonden.

 

Pengarna, 16 000 kronor, kommer att gå till presentkort som kan användas i samtliga butiker, caféer och andra verksamheter som är anslutna till Omtänksamma Kristinehamn. Presentkorten delar kyrkan ut till sökande behövande med en utsatt ekonomi, i första hand barnfamiljer. ”Det här ger oss en fin möjlighet att hjälpa samtidigt som vi är med och stärker den lokala handeln” säger diakon Johanna Larsson.

Lions Jultjugeförsäljning ger också 2 000 kronor till Gardeniusfonden.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.