2015-12-07 16:27

2015-12-07 16:27

25 år i företaget

BJÖRNEBORG

Kvällen den 2 december firade Scana bolagen sina medarbetare som arbetat 25 år vid företaget samt tackade av de som gått i pension under året.

Firandet hölls på herrgården i Björneborg där jubilarerna tillsammans med representanter från företaget och fack åt julbord. 25-års jubilarerna firades med blommor och guldklocka och pensionärerna firades med blommor och en vas.

25 år i företaget. Stående: Johan Lundin (Scana steel Bjb) , Stefan Sundström (Scana steel Bjb), Mikael Cullberg (Scana steel Bjb), Stefan Nilsson (Scana steel Bjb). Sittande: Ulf Karlgren (Scana steel Bjb), Petri Hurskainen (Scana steel Bjb), Robin Kullberg (Scana steel Bjb). Saknas: Ulf Andersen (Scana Steel Booforge)

Firandet hölls på herrgården i Björneborg där jubilarerna tillsammans med representanter från företaget och fack åt julbord. 25-års jubilarerna firades med blommor och guldklocka och pensionärerna firades med blommor och en vas.

25 år i företaget. Stående: Johan Lundin (Scana steel Bjb) , Stefan Sundström (Scana steel Bjb), Mikael Cullberg (Scana steel Bjb), Stefan Nilsson (Scana steel Bjb). Sittande: Ulf Karlgren (Scana steel Bjb), Petri Hurskainen (Scana steel Bjb), Robin Kullberg (Scana steel Bjb). Saknas: Ulf Andersen (Scana Steel Booforge)

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.