2015-09-11 06:00

2015-09-11 06:00

Ria fyller 35 år

BROÄNGSKYRKAN

På lördag är det 35-års-fest i Broängskyrkan. Det är Hela Människan Kristinehamn som ser tillbaka på 35 år av engagemang för många människor.

Denna fest arrangeras av styrelsen med hjälp av huvudmännen. Personalen m.fl. från Loppis på Ria-gården kommer att visa upp kläder man kan köpa där. Det blir mycket sång och musik samt att man för att ekonomiskt stödja verksamheten kan köpa lotter där man betalar samma som lottnumret. Spännande om det kommer att stå 2 eller 84 på lotten.

Samtidigt avtackas Nancy Edlund och den nya verksamhetschefen Arvid Lundtoft välkomnas.

 

 

 

Denna fest arrangeras av styrelsen med hjälp av huvudmännen. Personalen m.fl. från Loppis på Ria-gården kommer att visa upp kläder man kan köpa där. Det blir mycket sång och musik samt att man för att ekonomiskt stödja verksamheten kan köpa lotter där man betalar samma som lottnumret. Spännande om det kommer att stå 2 eller 84 på lotten.

Samtidigt avtackas Nancy Edlund och den nya verksamhetschefen Arvid Lundtoft välkomnas.