2018-09-13 16:57

2018-09-13 16:57

Tåg körde mot rött – trafiken stoppades i väntan på utredning

BJÖRNEBORG

Strax före klockan 16 på torsdagseftermiddagen stoppades tågtrafiken mellan Kristinehamn och Degerfors. Enligt informationen på Trafikverkets hemsida rörde det sig om en olycka.

Riktigt så illa var det dock inte. Enligt presstjänsten ska ett tåg ha kört mot rött och därför stoppades all trafik till dess att man hade utrett varför felet hade uppstått. Enligt presstjänsten kan det ha berott på den mänskliga faktorn.

Under tiden som stoppet varade ersattes trafiken delvis med bussar.

Riktigt så illa var det dock inte. Enligt presstjänsten ska ett tåg ha kört mot rött och därför stoppades all trafik till dess att man hade utrett varför felet hade uppstått. Enligt presstjänsten kan det ha berott på den mänskliga faktorn.

Under tiden som stoppet varade ersattes trafiken delvis med bussar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.