2018-09-13 16:57

2018-09-13 16:57

60 förare bötfällda på tre timmar

KRISTINEHAMN

I tisdags bötfällde polisen 43 förare i en hastighetskontroll vid Skattkärrsmotet. Nio av dem blev därtill av med körkortet.

På torsdagen fortsatte polisen att kontrollera hur trafikanterna på de värmländska vägarna sköter sig då man höll en hastighetskontroll på E18 vid Björnmossen strax öster om Kristinehamn mellan klockan 12 och 15. Den här gången bötfälldes hela 60 förare och fem av dem blev av med körkortet.

På platsen råder hastighetsgränsen 100 km/tim och den högst uppmätta hastigheten var 148 km/tim.

Två personer rapporterades också för olovlig körning medan en förare bötfälldes för att hen låtit en barn färdas i bilen utan att sitta fastspänt.

På torsdagen fortsatte polisen att kontrollera hur trafikanterna på de värmländska vägarna sköter sig då man höll en hastighetskontroll på E18 vid Björnmossen strax öster om Kristinehamn mellan klockan 12 och 15. Den här gången bötfälldes hela 60 förare och fem av dem blev av med körkortet.

På platsen råder hastighetsgränsen 100 km/tim och den högst uppmätta hastigheten var 148 km/tim.

Två personer rapporterades också för olovlig körning medan en förare bötfälldes för att hen låtit en barn färdas i bilen utan att sitta fastspänt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.