2018-09-11 10:42

2018-09-11 10:42

Guidar på kyrkogården

KUTLUR: Gemensam vandring i Ölme

På fredag kan den som vill veta mer om Ölme kyrkogård delta i en vandring med guide.

Ölme kyrka bjuder in till en tur där det berättas mer om kyrkogårdens historia och vad som kommer att hända framöver. Här har du chans att både få svar på frågor och att dela med dig av dig av dina kunskaper.

Ölme kyrka bjuder in till en tur där det berättas mer om kyrkogårdens historia och vad som kommer att hända framöver. Här har du chans att både få svar på frågor och att dela med dig av dig av dina kunskaper.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.