2018-08-10 16:05

2018-08-10 16:05

Värdefulla mopeder stulna

KRISTINEHAMN

Mitt på dagen tog sig tjuven eller tjuvarna in i ett garage och stal där två mopeder från 70-talet.

Mopederna var tillsammans värda runt 30 000 kronor och händelsen är polisanmäld som grov stöld.

Mopederna var tillsammans värda runt 30 000 kronor och händelsen är polisanmäld som grov stöld.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.