2018-08-09 11:59

2018-08-09 11:59

Brukare slog personal blodig

ANMÄLAN

En boendestödjare vid ett gruppboende i Kristinehamn utsattes för våld från en brukare.

Brukaren kom med verbala hot samt slog med ett tillhygge mot boendestödjaren som slogs blodig i huvudet. Personalen fick allvarliga skador som behövde sys med 14 stygn i huvudet. Boendestödjaren fick också sårskador på arm och ben samt blev i övrigt mörbultad.

Socialförvaltningen har gjort en anmälan till Arbetsmiljöverket angående detta.

Brukaren kom med verbala hot samt slog med ett tillhygge mot boendestödjaren som slogs blodig i huvudet. Personalen fick allvarliga skador som behövde sys med 14 stygn i huvudet. Boendestödjaren fick också sårskador på arm och ben samt blev i övrigt mörbultad.

Socialförvaltningen har gjort en anmälan till Arbetsmiljöverket angående detta.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.