2018-07-11 16:57

2018-07-11 16:57

Åtalas för narkotikabrott

BROTT

En 18-årig man i Kristinehamn åtalas misstänkt för ringa narkotikabrott. Enligt åtalet ska mannen har använt cannabispreparat i slutet av februari eller början av mars i år.

Målet kan avgöras utan huvudförhandling och åklagarens förslag till påföljd är dagsböter på totalt 1 500 kronor. Det är under förutsättning att mannen erkänner. Om han nekar går ärendet till domstol för avgörande.

Målet kan avgöras utan huvudförhandling och åklagarens förslag till påföljd är dagsböter på totalt 1 500 kronor. Det är under förutsättning att mannen erkänner. Om han nekar går ärendet till domstol för avgörande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.