2018-04-16 13:32

2018-04-16 13:32

Körkortslös man körde drogad

TRAFIK

En körkortslös man i 65-årsåldern stoppades av en polispatrull på riksväg 26 utanför Kristinehamn vid 11-tiden på måndagsförmiddagen.

Han visade tecken på narkotikapåverkan och är nyligen dömd för grov olovlig körning. På grund av upprepade olovliga körningar togs bilen, som är avställd, i beslag med stöd av trafikbrottslagen paragraf 7.

Han medtogs för provtagning och är nu ånyo misstänkt för grov olovlig körning samt för att ha framför avställt fordon, drograttfylleri och ringa narkotikabrott för eget bruk.

Han visade tecken på narkotikapåverkan och är nyligen dömd för grov olovlig körning. På grund av upprepade olovliga körningar togs bilen, som är avställd, i beslag med stöd av trafikbrottslagen paragraf 7.

Han medtogs för provtagning och är nu ånyo misstänkt för grov olovlig körning samt för att ha framför avställt fordon, drograttfylleri och ringa narkotikabrott för eget bruk.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.