2018-01-12 16:22

2018-01-12 16:22

Bar kniv och narkotika

ÅTAL: 5-.åring åtalas

En 55-årig man åtalas för ringa narkotikabrott samt brott mot lagen om förbud mot knivar och andra farliga föremål.

Det var i mars som mannen påträffades med narkotika i kroppen och på sig, enligt åtalet. Vid ett tillfälle hade han använt amfetamin och preparat innehållande tetrahydrocannabinol, som är narkotika. Det skedde i Nykroppa i Filipstads kommun. Vid ett annat tillfälle hade han med sig 90 tabletter alprazolam, som är narkotika. Det skedde på Nya Kyrkogatan i Kristinehamn. Enligt åtalet bar han dessutom kniv när han påträffades på Nya Kyrkogatan.

Det var i mars som mannen påträffades med narkotika i kroppen och på sig, enligt åtalet. Vid ett tillfälle hade han använt amfetamin och preparat innehållande tetrahydrocannabinol, som är narkotika. Det skedde i Nykroppa i Filipstads kommun. Vid ett annat tillfälle hade han med sig 90 tabletter alprazolam, som är narkotika. Det skedde på Nya Kyrkogatan i Kristinehamn. Enligt åtalet bar han dessutom kniv när han påträffades på Nya Kyrkogatan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.