2018-01-11 11:16

2018-01-11 12:05

Orsakade översvämning på toalett

LARM: Skadegörelse

Klockan 19.43 i onsdags kväll fick Bergslagens räddningstjänst ett larm om en vattenskada i stationshuset i Kristinehamn.

Det visade sig att någon hade stoppat handfatet fullt med toalettpapper och lämnat vattenkranen påslagen inne på toaletten i vänthallen. Golvet på toaletten var täckt av vatten som även rann ut i vänthallen. Räddningstjänsten sög upp vattnet och lämnade över ärendet till kommunen.

Det visade sig att någon hade stoppat handfatet fullt med toalettpapper och lämnat vattenkranen påslagen inne på toaletten i vänthallen. Golvet på toaletten var täckt av vatten som även rann ut i vänthallen. Räddningstjänsten sög upp vattnet och lämnade över ärendet till kommunen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.