2017-12-07 16:39

2017-12-07 16:39

Ska lyssna på företagen

KOMPETENSFÖRSÖRJNING: Brett samarbete för att få fram den kompetens näringslivet behöver

– Företagen i Kristinehamn får allt svårare att hitta rätt kompetens för att växa. Nu tar vi ett samlat grepp tillsammans med kommunen, gymnasie- och vuxenutbildningen samt arbetsförmedlingen för att sätta ljus på frågan och försöka hitta lösningar, säger Madelen Richardsson, vd Närsam.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto