2017-11-14 19:23

2017-11-17 07:27

Oklart vad som har hänt

BROTT: Man knivskars i fredags kväll

Det finns ännu ingen misstänkt för den knivskärning som inträffade i fredags kväll. Enligt polisen är brottet svårutrett.
– Alla inblandade har en egen uppfattning om vad som har hänt, säger förundersökningsledare Martin Carlsson.

Enligt polisen rör det sig om enskild händelse som inte har någon koppling till det tidigare stök som varit i centrum. Martin Carlsson menar att det inte finns någon anledning till oro för allmänheten.

– Det här är ett bråk mellan folk som känner varandra, säger han.

Det var klockan 18.47 under fredagskvällen som polisen larmades till bråket med flera inblandade på Assemblégatan. En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus på grund av en lindrig knivskada, men kunde återvända hem samma kväll.

Många personer var inblandade i bråket och flera har förhörts. Det råder dock delade meningar om vad som egentligen hänt och polisen har fått flera anmälningar.

– Det har funnits en kniv med i bilden och en av anmälningarna gäller grov misshandel, säger Martin Carlsson.

Enligt polisen rör det sig om enskild händelse som inte har någon koppling till det tidigare stök som varit i centrum. Martin Carlsson menar att det inte finns någon anledning till oro för allmänheten.

– Det här är ett bråk mellan folk som känner varandra, säger han.

Det var klockan 18.47 under fredagskvällen som polisen larmades till bråket med flera inblandade på Assemblégatan. En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus på grund av en lindrig knivskada, men kunde återvända hem samma kväll.

Många personer var inblandade i bråket och flera har förhörts. Det råder dock delade meningar om vad som egentligen hänt och polisen har fått flera anmälningar.

– Det har funnits en kniv med i bilden och en av anmälningarna gäller grov misshandel, säger Martin Carlsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.