2017-11-14 19:25

2017-11-14 19:25

Misstänkt för våld mot kvinna

BROTT

En 33-årig man misstänks för att vid flera tillfällen under två års tid ha hotat och kränkt en kvinna han bott tillsammans med. Han åtalas nu för grov kvinnofridskränkning.

Vid ett tillfälle ska han ha misshandlat kvinnan med slag i ansiktet och på kroppen. Mannen misstänks även för att ha kastat saker på kvinnan.

33-åringen har åtalats för grov kvinnofridskräning, skadegörelse och övergrepp i rättssak. Han misstänks därutöver för ett försök till misshandel efter att kastat in en sten i fönsterrutan hos en annan kvinna.

Vid ett tillfälle ska han ha misshandlat kvinnan med slag i ansiktet och på kroppen. Mannen misstänks även för att ha kastat saker på kvinnan.

33-åringen har åtalats för grov kvinnofridskräning, skadegörelse och övergrepp i rättssak. Han misstänks därutöver för ett försök till misshandel efter att kastat in en sten i fönsterrutan hos en annan kvinna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.