2017-11-14 16:27

2017-11-14 16:27

Inbrott i församlingsbyggnad

BROTT

Under natten mot måndag skedde ett inbrott i Betaniaförsamlingens lokal i Rudskoga.

Enligt polisanmälan ska gärningsmännen ha brutit sig in och uppehållit sig i lokalen. Det verkar dock inte som att något av större värde har stulits. Polisen har varit på plats och gjort en brottsplatsundersökning.

Enligt polisanmälan ska gärningsmännen ha brutit sig in och uppehållit sig i lokalen. Det verkar dock inte som att något av större värde har stulits. Polisen har varit på plats och gjort en brottsplatsundersökning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.