2017-11-14 19:41

2017-11-14 19:41

Hotade och slog sambo

KRISTINEHAMN

En 33-åring som sedan några veckor tillbaka sitter häktad, åtalas nu för bland annat grov kvinnofridskränkning. Enligt åtalet har han vid upprepade tillfällen under de senaste åren misshandlat och hotat en kvinna han levt tillsammans med till livet.

En 33-åring som sedan några veckor tillbaka sitter häktad, åtalas nu för bland annat grov kvinnofridskränkning. Enligt åtalet har han vid upprepade tillfällen under de senaste åren misshandlat och hotat en kvinna han levt tillsammans med till livet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.