2017-08-09 21:15

2017-08-09 21:15

Krockade efter övertidsjobb – anmäler

KRISTINEHAMN

En anmälan om en arbetsolycka, alternativt allvarligt tillbud, har gjorts till Arbetsmiljöverket från arbetsgivaren Visnumsgruppen.

En person ska ha arbetat övertid och när bilfärden hem från jobbet skulle ske fick personen ett blodsockerfall och krockade med bilen. Personen blev yr i huvudet och fick problem med synen. Anmälan sker då personen inte ska ha hunnit äta ordentligt under arbetsdagen och därmed fått ett blodsockerfall.

En person ska ha arbetat övertid och när bilfärden hem från jobbet skulle ske fick personen ett blodsockerfall och krockade med bilen. Personen blev yr i huvudet och fick problem med synen. Anmälan sker då personen inte ska ha hunnit äta ordentligt under arbetsdagen och därmed fått ett blodsockerfall.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.